Cum să alegi corect școala de șoferi sau instructorul auto

Cum să alegi corect școala de șoferi sau instructorul auto

Vestea bună este că astăzi, dacă dorești o școală de șoferi sau un instructor auto, găsești cu ușurință. Vestea mai puțin fericită este că având numeroase opțiuni la îndemână, ca să alegi o școală bună de șoferi, va trebui să faci un mic efort de research.

Mai mult, școlile de șoferi care există pot sau nu să se potrivească stilului tău, de aceea este importat să găsești una care sa fie în concordanță cu nevoile tale. Așadar, înainte să semnezi un contract cu o școală auto, îți recomandăm să ții cont de aspectele de mai jos.

Cum să îți alegi corect școala de șoferi

  • Este școala de șoferi autorizată de Ministerul Transporturilor? Solicită școlii sau instructorului auto documentele necesare pentru a te convinge că este totul în regulă.
  • Nu ține cont doar de preț atunci când alegi o școală auto! Dacă prețul cursului este puțin mai ridicat, află exact ce include pachetul respectiv (numărul de ore, asistență teoretică, pregătirea dosarului pentru examen etc.). Uneori, banii pe care îi plătești în plus s-ar putea să te ajute chiar să economisești alți bani, timp etc.
  • Verifică dacă școala auto aleasă de tine a primit recomandări de la foști clienți reali. Poți identifica acest lucru pe Facebook, în categoria de review-uri sau pe site-ul firmei. Îl poți ruga, de asemenea, și pe instructor să te pună în legătură cu foști elevi pentru a te convinge de la sursă că ai făcut alegerea corectă.
  • Nu uita să întrebi care este rata de promovabilitate a firmei sau a instructorului auto cu care urmează să faci școala. Succesul cursanților nu depinde doar de instructor, dar o rată bună de promovabilitate a examenului de către cursanți, din prima tranșă, poate fi relevantă pentru a-ți indica dacă instructorul este unul bun.
  • Un alt lucru foarte important este compatibilitatea cu viitorul tău instructor. Înainte de a alege o școală de șoferi, solicită să discuți mai întâi cu instructorul auto care îți va fi alocat. Este important ca acesta să fie răbdător, să aibă experiență și să fie pasionat de ceea ce face.
  • Încearcă să stabilești în avans împreună cu viitorul tău instructor, pe cât posibil, programul orelor de condus. Sincronizarea este extrem de importantă, mai ales dacă ai o perioadă aglomerată.
  • Înainte de a semna contractul cu cea pe care o consideri cea mai bună școală de șoferi pentru tine, interesează-te care sunt autovehiculele cu care urmează să lucrezi. Dacă acestea sunt în stare bună sau nu, sau dacă ți se potrivesc. Și, dacă vei putea susține examenul cu mașina utilizată în timpul cursurilor.

Noi, Școala de șoferi Blue Auto Drive, nu dorim să te convingem că suntem o școală foarte bună de șoferi, ci dorim să te convingi singur de asta. Contactează-ne la numărul de telefon 0751382711 / 0757790034 sau scrie-ne pe adresa contact@blueautodrive.ro și te vom pune în contact direct cu unul dintre instructorii noștri care îți va răspunde cu drag la toate întrebările. Mai multe despre avantajele pe care le oferim cursanților noștri, poți găsi în acest articol.

Îți ținem pumnii să mergi #pedrumultău și să găsești cea mai bună variantă pentru tine. Succes!

No Comments

Post A Comment