Cât costă școala de șoferi în Cluj

Cât costă școala de șoferi în Cluj

Înainte de a alege o școală auto, este normal să ne adresăm întrebarea Cât costă școala de șoferi. Dacă suntem în județul Cluj, este indicat să cercetăm prețurile din această zonă, tarifele variind de la un județ la altul.

Așa cum am scris însă și în articolul nostru de pe blog Cum să alegi corect școala de șoferi sau instructorul auto, prețul este foarte important, dar nu ar trebui să fie singurul motiv pentru care alegem o școală sau alta, un instructor auto sau altul. Mai mult, prețul școlii de șoferi trebuie cântărit și în funcție de beneficiile pe care le oferă pachetul de servicii al acesteia. De exemplu, sunt școli auto care în pachetul de servicii asigură un anumit număr de ore, sunt altele care se deplasează în alte localități pentru a conduce cursanții la analizele medicale, testele psihologice etc.

Să vedem totuși care sunt prețurile pentru școlile de șoferi din Cluj, categoria B

Pentru categoria B (mașini cu masă  mai mica sau egală cu 3500 Kg și cu nu mai mult de 8 locuri -exclus cel al conducătorului auto), în județul Cluj, prețurile unei școli de șoferi variază de la 1400 lei, la 1700 de lei.

În general, tarifele, cum am scris mai sus, depind de mai mulți factori:

  • Dacă plata se face integral sau în rate
  • Dacă școala de șoferi face drumuri suplimentare pentru a-și conduce cursanții la testele psihologice, analizele medicale etc.
  • Dacă școala de șoferi pregătește dosarul de examen al candidatului
  • și alți factori

Atenție! Ia în calcul și posibilitatea că s-ar putea să dorești să iei ore suplimentare de condus înaintea examenului auto. Deci este important și prețul pe extra-oră al școlilor de șoferi. Verifică și acest lucru înainte de a te hotărî.

Tot înainte de a decide spre ce școală auto să te îndrepți, îți recomandăm să discutați mai întâi cu viitorul tău instructor auto. Compatibilitatea și calitățile acestuia sunt extrem de importante pentru reușita ta la examen.

Analizează, de asemenea, TOT CE INCLUDE pachetul de servicii pe care îl oferă școala auto. De multe ori s-ar putea chiar ca un preț mai mare pe piață să fie un preț mai mic. Asta datorită timpului pe care îl economisești, birocrației cu care nu îți mai bați capul și calitatea instructorului care are posibilitatea să facă din orele de condus, momente amuzante și plăcute.

Ești curios să știi ce includ pachetele noastre de curs? Contactează-ne la numerele de telefon 0751382711, 0757790034 sau prin mesaj direct pe pagina noastră de facebook.

Și, nu uita, indiferent de ce zic unii sau alții, mergi #pedrumultău ! 🙂

No Comments

Post A Comment