3 motive să faci școala de șoferi în sezonul rece

3 motive să faci școala de șoferi în sezonul rece

Poate ai amânat tot anul și vrei ca în 2019 să fii ceea ce de mult îți dorești – ȘOFER. Sau poate abia acum ai împlinit vârsta eligibilă (18 ani fără 3 luni), sau poate că îți cauți un job și pe fișa postului apare frecvent solicitarea “carnet de conducere tip B”. Iată semnele care par să te motiveze să apeși accelerația pe decizie și să nu te uiți înapoi. Acum este momentul!

Faptul că se apropie iarna nu ar trebui să te împiedice să faci acum școala de șoferi. Mai mut, ai 3 motive pentru care să nu amâni până la anul viitor.

De ce să faci școala de șoferi în sezonul rece:

1.) Cel care face școala de șoferi toamna sau iarna nu va mai trebui să mai aibă nicio temere cu privire la situațiile dificile din trafic. Profită de vremea anevoioasă ca să poți învăța să controlezi mașina, alături de instructorul auto, în cele mai grele condiții.

Fie că va fi polei, ploaie, zăpadă, tu vei învăța cum să deții controlul mașinii, astfel încât vara va fi floare la ureche să conduci. Mai mult, iarna următoare vei ști cum să pui în aplicare tot ce ai învățat practic la școala de șoferi.

Bineînțeles, pentru a învăța de la cei mai buni instructori, îți recomandăm să alegi o școală serioasă de șoferi și care își ofere tot interesul. În articolul Școala de șoferi din Cluj cu 10 avantaje în portbagaj, afli care sunt beneficiile pe care ți le oferă Blue Auto Drive.

2.) În general, programul instructorilor auto în sezonul rece este mai lejer. Astfel, vei avea mai multe șanse să te sincronizezi cu instructorul și să efectuezi orele de practică atunci când îți dorești sau ești liber.

3.) Să faci școala de șoferi în sezonul rece îți mai oferă și avantajul că vei putea vedea, efectiv, cum este îngrijită o mașină în timpul sezonului rece, atunci când este mai sensibilă și mai “mofturoasă”.

De exemplu, vei primi ponturi utile despre cum să îi dezgheți mai ușor geamurile, cum trebuie să procedezi în anumite situații – când mașina nu pornește din cauza înghețului, când mașina a fost peste noapte acoperită de zăpadă etc.

Nu uita nici faptul că se apropie sezonul în care probabil vei fi alături de familie și vei avea nevoie de mașină pentru deplasări, pentru cumpărături, pentru a face surprize. 🙂 De ce să depinzi de prietenii tăi (care probabil vor fi și ei prinși cu ale lor) sau de rudele tale?

Noi suntem alături de tine pentru a te susține la fiecare pas în acest demers, pentru ca tu să mergi #pedrumultău. Contactează-ne cu încredere aici sau la numerele de telefon: 0751382711 / 0757790034.

No Comments

Post A Comment