Vara… perfectă pentru distracție la școala de șoferi!

Vara… perfectă pentru distracție la școala de șoferi!

Cine a zis că nu te poți distra în timpul orelor de practică la școala de șoferi? 🙂

Dacă ești elev sau student, vara este anotimpul ideal pentru a face școala de șoferi din mai multe motive:

  • Ai mai mult timp la dispoziție
  • Străzile sunt mai goale, traficul nu este atât de intens în marele orașe pentru că în general localnicii sunt plecați în concediu. Uneori poți zice că ai închiriat o stradă întreagă doar pentru a face practică. 🙂
  • Poți strânge mai ușor banii pentru a achita școala de șoferi (fie că îți iei un job part-time, fie că economisești niște bănuți în vacanță)
  • Nu ai probleme cu zăpada, frigul, poleiul și alte neplăceri cauzate de condițiile meteo nefavorabile

Profită din plin de sezon, așadar, și înscrie-te aici la ȘCOALA DE ȘOFERI BLUE AUTO DRIVE! Instructorii noștri auto sunt șoferi cu experiență, cu multă răbdare și cu simțul umorului. Îi poți cunoaște mai întâi aici. Îți garantăm că te vei distra în timp ce înveți cu ușurință cum să conduci ca un profesionist.

Cum ar fi să ieși din vară cu un permis de conducere pe numele tău? Vei vedea din prima săptămână care sunt avantajele: nu vei mai depinde de nimeni ca să ajungi dintr-un loc în altul (în cazul în care ai o mașină la îndemână), îți va fi mult mai ușor să petreci weekend-urile în afara localității și vei putea trece mai des pe acasă să îți vizitezi familia.

Noi te așteptăm cu drag și cu toate ușile mașinilor deschise. 🙂 Contactează-ne și ieși din vară cu o experiență faină și cu un permis auto pe numele tău!

No Comments

Post A Comment