Cum te ajută permisul auto pe timp de criză

Cum te ajută permisul auto pe timp de criză

Permisul de conducere reprezintă cu siguranță un atu în CV-ul oricui. Nevoia de mobilitate a crescut atât de mult în ultimii ani, încât foarte multe joburi – de la cele de conducere la cele de execuție – menționează foarte clar cerința de a avea permis auto. Iar cel mai frecvent este nevoie de permisul auto cel puțin pentru categoria B.

UNDE AI NEVOIE DE PERMISUL AUTO

  1. Permisul auto pentru job

După cum am precizat încă de la început, permisul reprezintă o cerință importantă în mai toate ofertele de joburi actuale. Dacă specificul unor posturi solicită o experiență minimă în șofat, altele nu cer decât să ai permis pentru a conduce mașina companiei în interes de serviciu.

Pe timp de criză, condițiile de angajare se înăspresc  și orice avantaj contează. Permisul de conducere va fi cu siguranță un atu  în CV-ul tău.

Iar această tendință va fi perment în creștere, astfel că ar fi bine să te gândești serios la acest aspect atunci când pui în balanță dacă să începi sau nu școala de șoferi. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

 

  1. Permisul auto pentru deplasări în siguranță

Dacă vorbim despre criza medicală în care ne aflăm, atunci permisul de conducere va fi mai mult decât un mijloc de a te deplasa comod.

Mergând la serviciu sau la cumpărături, ori ducându-ți copiii la școală, deplasarea cu mașina proprie va fi mult mai sigură și te va scăpa de câteva mici neplăceri generate de actuala criză sanitară.

Ca să nu mai vorbim de confortul câștigat și timpul economisit, mai ales dacă locuiești într-un oraș fără linii de metrou.

 

  1. Permisul auto și posibilitatea de câștiguri suplimentare

Permisul auto îți poate aduce venituri suplimentare, iar pe timp de criză financiară acest fapt nu este deloc de neglijat.

Practic, permisul de conducere este o garanție că îți poți procura un venit stabil chiar în cele mai grele timpuri. Pentru că oricând va fi nevoie de șoferi, fie pentru mașinile de taxi, fie pentru noile aplicații de ride sharing.

În plus, firmele de curierat sunt mereu în căutare de oameni cu permis auto, iar livrările de mâncare sau serviciile de cumpărături on-line vor avea nevoie din ce în ce mai mult de persoane care să dețină permis auto.

Mai mult, dacă ai un job stabil, dar vrei să adaugi un venit suplimentar în timpul liber, poți lucra în regim de part time, în weekenduri, de exemplu, pentru firme de catering ori firme de taxi sau servicii de raid sharing.

 

Așa că, dacă încă nu ai permis de conducere, noi îți recomandăm să începi școala de șoferi cât mai repede. Pentru că, în primul rând, permisul auto reprezintă o investiție în tine care îți va aduce profit toată viața.

Noi suntem aici pentru a te susține #pedrumultău, de la prima cheie în contact. Nu ezita să ne contactezi pentru informații suplimentare: 0751382711

No Comments

Post A Comment