Despre noi

Blue Auto Drive a luat naştere din dorința de a-ți oferi o experiență unică de învățare care să te ajute să conduci nu doar cu încredere, ci și cu pasiune. Vom fi lângă tine în acest proces de învățare, oferindu-ți toate  cunoștințele și suportul de care ai nevoie pentru a conduce în siguranță

 

Pentru noi, obținerea permisului de conducere nu înseamnă doar trecerea examenului auto, ci include și pregătirea ta integrală pentru ca tu, ulterior, să poți gestiona cu ușurință situațiile dificile din trafic și să poți adopta o atitudine potrivită în relația cu ceilalți participanți la trafic. Aceasta este filozofia care stă la baza pregătirii pe care ți-o oferim cu răbdare și plăcere.

Accelerează spre permisul tău auto, și descoperă alături de noi plăcerea de a conduce!

Valorile care ne definesc sunt CALITATEA, IMPLICAREA și FLEXIBILITATEA.

CALITATEA – Pentru noi o condiție importantă a succesului este calitatea serviciilor pe care le oferim. Ne asigurăm  mereu că ceea ce oferim satisface nevoile clienților noștri.

IMPLICAREA  – Credem că acolo unde există implicare apar și rezultate. Nu pierdem din vedere rezultatele și ne angajăm cu responsabilitate în tot ceea ce facem.

FLEXIBILITATEA – Suntem conştienţi de stilurile diferite de învățare, de aceea căutăm să înțelegem nevoile fiecărei persoane și să ne adaptăm fiecărei situații.

Ce vei găsi la Blue Auto Drive?

  • Un orar flexibil pentru programarea orelor de conducere
  • Posibilitatea realizării orelor de conducere și în weekend
  • Desfășurarea orelor de conducere și pe traseul unde se susține examenul practic

  • Întocmirea gratuită a dosarului final
  • Susținerea examenului practic pe același autovehicul pe care s-a efectuat pregătirea
  • Suport și asistență pentru programarea la vizitele medicale și la examen

Ai întrebări sau nelămuri despre școala de șoferi ?