Școala de șoferi din Cluj cu 10 avantaje în portbagaj

Școala de șoferi din Cluj cu 10 avantaje în portbagaj

Vrei o școală de șoferi din Cluj-Napoca, Huedin, Negreni cu instructori buni și care să îți ofere numeroase avantaje? Îți prezentăm mai jos 10 dintre beneficiile pe care ți le oferă Blue Auto Drive – școala unde orele de condus devin o plăcere. Iată portbagajul nostru cu avantaje:

1. Poți face orele de condus oriunde îți dorești în județul Cluj: Cluj-Napoca, Huedin, Baciu, Florești… Tu fixezi orașul pe GPS.

2. Ai 10% reducere dacă te înscrii împreună cu un prieten până în 30 septembrie. Regulamentul campaniei Ia-ți permisul împreună cu gașca, îl găsești aici.

3. Cele 30 de ore de condus practic vor fi alături de unii dintre cei mai buni instructori auto din județul Cluj. Instructorii noștri fac parte din topul instructorilor cu cea mai mare rată de promovabilitate în rândul cursanților, din județ.

4. Primești ponturi și ai asigurată pregătirea teoretică pe durata școlarizării.

5. Poți susține examenul cu mașina cu care ai efectuat cursurile de condus.

6. Ai acces la chestionare auto.

7.La școala noastră de șoferi, primești o simulare a examenului teoretic pentru ca tu să fii 100% pregătit.

8. Îți pregătim noi dosarul pentru examenul de condus, gratuit. Știm că nu vrei să ai bătăi de cap în plus. 🙂

9. La școala noastră de șoferi, prețurile sunt rezonabile. Le poți consulta aici.

10. Buna dispoziție este inclusă. Instructorii noștri auto sunt tineri, au experiență și totul va merge ca pe roate.

Ia-ți prietenii și contactează-ne! Nu uita, dacă vă înscrieți acum, aveți fiecare o reducere de 10%. Mai mult, poți asista la cursurile de condus ale prietenului cu care te-ai înscris, acumulând de 2 ori informații utile.

Pentru mai multe detalii, ne găsești la numerele de telefon:  0751.382.711 / 0757.790.034 sau pe pagina noastră de Facebook, unde te așteptăm cu noutăți și sfaturi utile.

No Comments

Post A Comment