Ia-ți permisul auto împreună cu gașca și ai 10% reducere!

Ia-ți permisul auto împreună cu gașca și ai 10% reducere!

Blue Auto Drive, școala de șoferi din Cluj-Napoca și Huedin, te așteaptă în perioada 21 august – 30 septembrie 2018 să te înscrii la cursurile de condus împreună cu gașca pentru a beneficia de o super-promoție!

Obțineți fiecare dintre voi o reducere de 10%, iar orele de șofat devin și mai distractive. Pentru că împreună e mai fun! 🙂

Citește regulamentul (click aici: Regulament Campanie Reduceri Blue Auto Drive), contactează-ne la numărul de telefon 0751382711 /  0757790034 sau scrie-ne la contact@blueautodrive.ro și hai la cursuri!

Avantaje: 

– ECONOMISEȘTI. Plătești cu 10% mai puțin și tu, și prietenii tăi

– E FUN. Știm cu toții că împreună e mai ușor și mai distractiv

– ÎNVEȚI X 2. Poți asista gratuit la cursul prietenului tău, iar orele de condus pot fi consecutive, în măsura programului instructorului auto

Mai mult, orele de condus se pot desfășura, după cum preferi, în Cluj-Napoca, în Huedin sau în împrejurimile din județ, iar programul este flexibil.

Instructorii noștri tineri și experimentați, aflați în topul instructorilor cu cea mai mare rată de promovabilitate din Cluj, așteaptă cu entuziasm să vă împărtășească din cunoștințele lor practice.

Contactează-ne aici pentru mai multe informații! Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările. 🙂

No Comments

Post A Comment