Unde te poți angaja dacă ai permis de conducere

Unde te poți angaja dacă ai permis de conducere

Dacă ai permis de conducere, șansele de angajare îți cresc considerabil. Iar asta pentru că trăim într-o lume dinamică, mobilă. Fie că vei fi agent de vânzări sau vei lucra la birou, carnetul de șofer te va ajuta în unele situații să îți îndeplinești sarcinile, iar în altele să te deplasezi până la serviciu economisind timp. În niciunul dintre cazuri permisul de conducere nu te va încurca, îți garantăm. 🙂

Sunt joburi de pe fișa postului cărora mai greu poate lipsi carnetul de conducere, precum: agent de vânzări, director regional, jurnalist etc. Mai nou chiar, sunt apreciate și au o mai mare căutare „birourile” sau „cabinetele” mobile – adică cele care pot oferi servicii la domiciliu, precum medici veterinari, infirmieri, profesori de meditații, lista poate continua. Atunci când ai carnet de șofer și deții și un autovehicul, libertatea ta de mișcare este nelimitată.

Bineînțeles, nu mai vorbim despre cazurile în care permisul de conducere, talentul și experiența șoferului reprezintă așii din mâneca unui job precum: taximetrist, transportor de mărfuri/ de persoane, instructor auto etc.

Și apropo de transportori, într-un articol publicat în 3 octombrie 2018, Ziarul Financiar poziționa Transporturile rutiere de mărfuri pe primul loc în clasamentul Oportunităților de investiții din România.  Mai exact, în intervalul 2008-2017, transportul rutier al mărfurilor a ajuns „vedeta economiei locale”, datorită numărului crescut de firme înființate și de numărul de noi angajați. Și, credeți-ne, în general acolo unde există cerere, există salarii mai mari.

Mai mult, când ai permis de conducere ai impresia că până și distanțele se scurtează. 🙂 De fapt se scurtează timpul de deplasare (dacă nu te încurcă traficul) cu atât de mult încât poți lua în calcul un job în afara orașului care poate fi mai bine plătit  sau cu mai puțini contracandidați.

Când ai permis de conducere, ai deja un avantaj pe piața locurilor de muncă și de aceea îți recomandăm ca pe lângă cursurile pe care le faci sau specializările în domeniu, școala de șoferi să se afle și ea pe lista to do-urilor. Îți vei crește nu doar șansele de angajare, cât și posibilitatea de a aplica la mult mai multe joburi.

Dacă ești student și nu ești sigur în ce localitate poți urma școala de șoferi sau poți susține examenul auto, te va ajuta articolul de aici.

Iar dacă nu știi de unde să începi, contactează-ne. Suntem aici pentru a te încuraja să mergi #pedrumultău.

No Comments

Post A Comment