Cum să te pregătești pentru școala de șoferi

Cum să te pregătești pentru școala de șoferi

Ca să urmezi cursurile unei școli de conducere auto, este nevoie să ai cel puțin 18 ani (sau 18 ani fără 3 luni), să ai niște bănuți strânși la ciorap (deși sunt și câteva școli de șoferi unde poți plăti în rate și nu vei simți efortul financiar atât de mult, precum școala noastră – Blue Auto Drive), cât și puțină voință. 🙂

În timp ce urmezi școala sau chiar înainte de a te înscrie, poți începe să efectuezi câteva chestionare auto unde să îți exersezi cunoștințele. Sunt multe site-uri unde poți găsi aceste teste, inclusiv site-ul nostru, Blue Auto Drive.

Să parcurgi cât mai multe teste va fi în folosul tău. Te vei obișnui cu tipologia întrebărilor și vei reține mai ușor informația din manual. Majoritatea testelor auto pe care le găsești astăzi pe internet conțin întrebările atestate de Poliția Rutieră, așă că probabilitatea să dai chiar de ele la examen este foarte mare.

Un alt antrenament util ar putea fi exersarea condusului cu ajutorul simulatoarelor sau a mașinuțelor cu volan și ecran. Astfel, poți îmbina utilul cu plăcutul, invitând și câțiva prieteni care să ți se alăture. Va fi distractiv pentru toată lumea. Sau, dacă preferi să faci asta de acasă, acum ai o scuză să petreci mai mult timp alături de jocurile video de tip driving. Bineînțeles, experiența condusului este diferită, dar nu strică o mică inițiere plăcută.

Nu în ultimul rând, alegerea instructorului auto este foarte importantă. De aceea, înainte de a face pasul înscrierii, este necesar să te orientezi spre o școală auto care are în echipa sa un instructor potrivit pentru tine. Instructorul auto este mai mult decât o persoană care stă în dreapta și te coordonează, este primul tău ghid spre șoferie care trebuie să aibă foarte multă răbdare și în care să ai încredere. Ba mai mult, pentru a te întoarce de fiecare dată cu plăcere la orele de condus, este indicat ca înainte să optezi pentru un instructor auto, să stai puțin de vorbă cu acesta și să vezi dacă se potrivește stilului tău de învățare.

Iată aici un articol care îți poate fi util. Îți ținem pumnii și nu uita că îți suntem aproape și ne poți contacta oricând pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie: 0751382711 sau 0757790034.

Sursă foto: appgrooves.com

No Comments

Post A Comment